Poradna - Kouření

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Fajčenie

porate mi ako má prestať fajčiť

Odpovědi na otázku

Kouřil jsem 40 denně, pak mi lékař řekl, at si vyberu - budto žít, anebo do půl roku se na svět dívat zpod kytiček, druhý den jsem už nekouřil ani jednu, - to bylo před deseti lety.
Jen jednu cigaretu denně,a jinak cucat nějaké dobré bonbony v ceně cigaret
není to nic jednoduchého, preferuji vůbec nezačínat, ale postupné snižování cigaret až do úplné absence cigaret, jde to ale pomalu je třeba zaměstnat ruce a mysl něčím jiným
Dneska odpoledne jsem v tv viděla Nicoret inhalator má to pomoct přestat kouřit tak to vyzkoušejte
hlavne pevnou vuli a pak jeste penize do naplasti
nekoupit je
Já nekouřím,ale manžel před svatbou kouřil.Jsem astmatička a nesnáším kouř,tak se musel rozhodnout,zda já nebo kouření.Vyhrála jsem já.Představte si rakovinu plíc a snad budete mít pevnou vůli.
už se prodávají i náplasti,ale nevím jestli to pomáhá
chce to pevnou vůli...bez ní to nejde
já jsem přestala až když mi nebylo dobře. Dokud není důvod a opravdu to nechcete, tak se to nepovede.Takže vůle a chtít je to, co pomůže.Pokud do toho jdete s tím, že nevíte, tak to ani nemá cenu
Dobře zabírá akupunktura,kterou musí píchat lékař, přímo do bodů, ale potom je důležitá pevná vůle si opravdu nezapálit.
Řekla bych že když časem budete ubírat cigarety tak vám za chvíli ani nebudou chybět.
Výbornou věcí jsou akce, kdy pro kuřáky, kteří přestanou kouřit, jsou připraveny odměny. :-) Vše je sledováno. Už si to přesně nepamatuju, ale vím, že v mém okolí to u některých kuřáků zafungovalo. Další dobrá věc je sázka.
Ten, kdo opravdu přestat chce, tak to udělá ze dne na den. Můj manžel ani nedokouřil krabičku, hodil ji do ohýnku, když jsme pekli buřty - už si tři roky nezapálil. Chce to pevnou vůli a říct si, proč vlastně kouřím? Nebo byste musel mít takové zdravotní potíže, že byste si bál zapálit.
Teď jsem si vzpomněla na strýce - ten jako jediný přestal z lidí, které znám. Ale nahradil ho pivem. Takže má obrovský pivní pupek.
je potřeba především silné sebevědomí a chtíč přestat, zkuste nikotinové náplasti a uvidíte...
Chce to se rozhodnout jse s tím skutečne skončit a pak vydržet .
Můj známý přestal ze dne na den tak, že začal místo cigaret jíst jabka. první týden jich snědl dvě bedýnky... Teď po dvou letech bez cigarety se pomalu už může na jabko podívat:-)
koupte si naplast niquitincq ..urcite zaberou
Kdo do toho jednou spadne, bude muset mít hodně pevnou vůli, aby se toho zbavil. Známí zkoušeli vše, od náplastí až po různé terapie a nic nepomohlo. Jedině otec kouření omezil po infarktu, ale on nikdy moc nekouřil.
Třeba se zkuste vsadit s někým, kdo taky chce přestat... ;) Ve dvou se to lépe táhne :))